Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jlschwartz

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16
181
News and Reviews / Re: Peppermint 6 Review by Linux Help Guy
« on: June 10, 2015, 09:34:55 am »
I like it better without the stripes as well.  Can you provide a little more detail on how to do this for us noobs?  Thanks.

182
News and Reviews / Re: Peppermint 6 Review by Linux Help Guy
« on: June 10, 2015, 09:25:08 am »
Mark,
You should look at episode 3 as you have made linux help guy a convert.


183
News and Reviews / Peppermint 6 Review by Linux Help Guy
« on: June 09, 2015, 05:40:19 pm »
There is a nice review by Linux help Guy of Peppermint 6 on Youtube at https://youtu.be/RawEFM95iAI.
Sorry if I didn't post the url properly.

184
I downloaded a driver from the Brother website and wet through their install procedure and it is working.  So I believe I'm all set so far.  Thanks for the help.
Peppermint 6 is the best...Jeff

185
Yes, I have samba installed.  I'm using Peppermint 6 - 64 bit.  The printer is a Brother Model DCP-7040.  I'm trying to connect wirelessly with my laptop through my Dell Desktop running windows 7 pro.  Thanks.

186
I have Peppermint 6 installed on my laptops and it's working great.  However, I'd like to print to my Brother Laser printer that is connected to my Dell desktop running windows 7, but I cannot.  The printer setup in Peppermint does find the printer but I'm unable to print a test page or anything.  If I use windows 7 on my on my laptop I'm able to print fine, but I cannot when using Peppermint.  I'd appreciate any suggestions on how to fix this.  Thanks.

187
Software & Applications / Re: Htop Utility doesn't work - SOLVED
« on: June 01, 2015, 09:36:04 am »
Hi Slim,

That worked.  Thanks for your help again.

188
Software & Applications / Re: Htop Utility doesn't work - SOLVED
« on: June 01, 2015, 08:41:51 am »
Hi Slim,

It didn't work for me.  First of all there was not a htop.desktop file already in the applications folder so I copies the file there.  I then made the change you recommended but it did not do anything but open the terminal.  Thanks.

189
Software & Applications / Re: WPS Office in Peppermint Six
« on: May 31, 2015, 04:01:42 pm »
PCNetSpec,

I'll give it a try.  Thank you very much for your help.  You are the best!

190
Software & Applications / Re: WPS Office in Peppermint Six
« on: May 31, 2015, 03:33:41 pm »
I installed the previous version 16 and everything shows up fine in the menu.  There is apparently a problem with new version that causes this.  Thanks.

191
Software & Applications / Re: Htop Utility doesn't work - SOLVED
« on: May 31, 2015, 03:04:10 pm »
Slim,
Is there a different command to get Htop to work in P6?  I can't seem to get to work there.  Thanks.

192
Software & Applications / WPS Office in Peppermint Six
« on: May 31, 2015, 02:25:29 pm »
I just installed the GREAT new version of Peppermint.  However, when I installed the latest .deb package of WPS Office it does not show up in the office folder (Or any other folder) on the menu, even though it says it's installed.  This may be a problem with WPS Office but I'd appreciate any help I can get with this.  Thanks.

Edit: I'm using the 64 bit version of P6.

193
Software & Applications / Re: Cursor lag in CAD
« on: May 29, 2015, 09:02:39 am »
PCNetSpec,

Sorry if this is a dumb question.  If you upgrade the kernel will it still be a LTS release or does that change it?  Thanks.  Jeff

194
Software & Applications / Re: Cursor lag in CAD
« on: May 19, 2015, 06:21:45 pm »
Jono,

I have the same problem as you and was wondering if you ever found a fix.  I've tried several things and other distros but it's the same problem.  I think it may be a Draftsight problem but I cannot even get them to discuss the issue let alone help.  Hope your having better luck.  Thanks.

195
Software & Applications / Re: Htop Utility doesn't work
« on: May 02, 2015, 07:36:35 pm »
Slim,
Thanks alot. I didn't have to copy the file as it was already there.  I just changed the command as you as you indicated and everything works.  Thanks again for all of your help.  Peppermint has the best support forum of  any distro. 
Best Regards, Jeff

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16