Choose style:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - greg selden

Pages: [1]
1
Hardware / Re: Toshiba Satellite A55 Sound
« on: May 18, 2014, 05:25:42 pm »
I ran the command line and restarted, Still no sound through the speakers, or headphones.

2
Hardware / Toshiba Satellite A55 Sound
« on: May 16, 2014, 07:37:56 pm »
I have no sound. Please HELP, I do not want to return to the dark side.

Peppermint Four

ALSA Mixer displays following information.
Card: Intel ICH6
Chip: SigmaTel STAC 9750,51

The PMC
       Out
       Path
       Mute
column indicates that the Mute is active, and will not toggle. The botton half of the "mute" is cut off by the window's boarder. The speaker button on the bottom bar of the home screen will toggle on and off.

System:    Host: greg-Satellite-A55 Kernel: 3.8.0-35-generic i686 (32 bit) Desktop: N/A Distro: Peppermint Four
Machine:   System: TOSHIBA product: Satellite A55 version: PSA5SU-09F00D
           Mobo: TOSHIBA model: Portable PC version: Version A0 Bios: TOSHIBA version: Version 1.00 date: 09/28/2005
CPU:       Single core Intel Celeron M (-UP-) cache: 1024 KB flags: (nx sse sse2) clocked at 1595.938 MHz
Graphics:  Card: Intel Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller
           X.Org: 1.13.3 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1024x768@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel 915GM x86/MMX/SSE2 GLX Version: 1.4 Mesa 9.1.7
Audio:     Card: Intel 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) AC'97 Audio Controller driver: snd_intel8x0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.8.0-35-generic
Network:   Card-1: Atheros AR2413/AR2414 Wireless Network Adapter [AR5005G(S) 802.11bg] driver: ath5k
           IF: wlan0 state: up mac: 00:11:f5:aa:9b:34
           Card-2: Intel 82562ET/EZ/GT/GZ - PRO/100 VE (LOM) Ethernet Controller Mobile driver: e100
           IF: eth0 state: down mac: 00:0e:7b:19:05:a0
Drives:    HDD Total Size: 40.0GB (6.4% used) 1: id: /dev/sda model: TOSHIBA_MK4026GA size: 40.0GB
Partition: ID: / size: 37G used: 2.4G (7%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 0.53GB used: 0.20GB (37%) fs: swap
RAID:      No RAID devices detected - /proc/mdstat and md_mod kernel raid module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 33.0C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 137 Uptime: 33 min Memory: 329.4/487.9MB Client: Shell inxi: 1.8.4

Pages: [1]