Choose style:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - darknet

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
I think it's gone, when you have made a new partition table it was a done deal.

3
Hardware / [solved]No sound after kernel update
« on: March 18, 2019, 04:20:00 am »
I've installed kernel 4.18.0-16-generic rebooted my machine but now I am stuck with "Dummy Sound problem"

I tried

sudo apt-get remove --purge alsa-base
sudo apt-get remove --purge pulseaudio
sudo apt-get install alsa-base
sudo apt-get install pulseaudio
sudo alsa force-reload

Still dummy sound issue.
Code: [Select]
darknetmatrix@darknetmatrix-HP-Z400-Workstation ~ $ inxi -f
CPU:       Quad core Intel Xeon W3565 (-MT-MCP-) cache: 8192 KB
           clock speeds: max: 3193 MHz 1: 1628 MHz 2: 1604 MHz 3: 1631 MHz
           4: 1670 MHz
           CPU Flags: acpi aperfmperf apic arch_perfmon bts clflush cmov
           constant_tsc cpuid cx16 cx8 dca de ds_cpl dtes64 dtherm dts ept est
           flexpriority flush_l1d fpu fxsr ht ibpb ibrs ida lahf_lm lm mca mce mmx
           monitor msr mtrr nonstop_tsc nopl nx pae pat pbe pdcm pebs pge pni popcnt
           pse pse36 pti rdtscp rep_good sep ss ssbd sse sse2 sse4_1 sse4_2 ssse3
           stibp syscall tm tm2 tpr_shadow tsc vme vmx vnmi vpid xtopology xtpr
darknetmatrix@darknetmatrix-HP-Z400-Workstation ~ $ inxi -F
System:    Host: darknetmatrix-HP-Z400-Workstation Kernel: 4.18.0-16-generic x86_64
           bits: 64
           Desktop: N/A Distro: Peppermint Nine
Machine:   Device: desktop System: Hewlett-Packard product: HP Z400 Workstation serial: N/A
           Mobo: Hewlett-Packard model: 0B4Ch v: D serial: N/A
           BIOS: Hewlett-Packard v: 786G3 v03.15 date: 10/29/2010
CPU:       Quad core Intel Xeon W3565 (-MT-MCP-) cache: 8192 KB
           clock speeds: max: 3193 MHz 1: 1790 MHz 2: 1709 MHz 3: 1804 MHz
           4: 1920 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GK208B [GeForce GT 710]
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.6 )
           drivers: nvidia (unloaded: modesetting,fbdev,vesa,nouveau)
           Resolution: 1920x1080@60.00hz
           OpenGL: renderer: GeForce GT 710/PCIe/SSE2 version: 4.6.0 NVIDIA 390.116
Network:   Card: Broadcom and subsidiaries NetXtreme BCM5764M Gigabit Ethernet PCIe
           driver: tg3
           IF: enp1s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: 78:ac:c0:b8:49:72
Drives:    HDD Total Size: 2060.4GB (2.5% used)
           ID-1: /dev/sda model: SPCC_Solid_State size: 60.0GB
           ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD20EFRX size: 2000.4GB
Partition: ID-1: / size: 55G used: 8.0G (16%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: /home size: 1.8T used: 31G (2%) fs: ext4 dev: /dev/sdb2
           ID-3: swap-1 size: 10.49GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sdb1
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 200 Uptime: 10 min Memory: 1009.8/9974.3MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.3.56

4
General Discussion / Re: BEST Distribution EVER !!
« on: March 09, 2019, 12:39:02 pm »
welcome valiii1313, I can say that i had and still have the same experience  :-*

5
GNU/Linux Discussion / Re: The popularity of Peppermint...
« on: March 02, 2019, 06:14:08 am »
The popularity of Peppermint... ??? really simple... it just works and it's the fastest distro I have ever used ;)

6
GNU/Linux Discussion / Re: Ubuntu projected path
« on: February 22, 2019, 01:28:55 am »
this is the opinion of a single individual, so do not panic immediately is the message ;)

7
Congrats, Tony

8
Announcements / Re: The Birthday Boy
« on: February 14, 2019, 10:37:15 am »
 ;)Happy B-day ;)

9
General Discussion / Re: New Purchases 2019
« on: February 12, 2019, 11:00:22 am »
a new monitor, great for my eyes 8)
https://www.benq.com/en/monitor/stylish/gw2780.html

10
General Discussion / Re: Screenshot Gallery -- Show Us Your Screen
« on: February 10, 2019, 10:55:19 pm »
Did I just see that screenshot on G+ ?
yes you did, I have posted it there also as a farewell to G+

11
General Discussion / Re: Screenshot Gallery -- Show Us Your Screen
« on: February 10, 2019, 04:48:22 am »
my mean machine  ;D

12
News and Reviews / Re: In the news again
« on: October 29, 2018, 03:22:41 am »
Sorry, still undergoing testing .. currently unstable, but I'm working on it.
I really wanna become a alpha-tester :D

13
News and Reviews / Re: In the news again
« on: October 28, 2018, 01:22:41 am »
just did a sudo apt update on my pep 9, but no Jennifer Garner  >:(

14
What are you running Peppermint on? / Hp-Workstation z400
« on: October 23, 2018, 09:15:00 pm »
 hardware works out-of-the-box 8) 8) 8), and it runs like a beast on it :D :D :D
Code: [Select]
System:    Host: darknetmatrix-HP-Z400-Workstation Kernel: 4.15.0-38-generic x86_64
           bits: 64
           Desktop: N/A Distro: Peppermint Nine
Machine:   Device: desktop System: Hewlett-Packard product: HP Z400 Workstation serial: N/A
           Mobo: Hewlett-Packard model: 0B4Ch v: D serial: N/A
           BIOS: Hewlett-Packard v: 786G3 v03.15 date: 10/29/2010
CPU:       Quad core Intel Xeon W3565 (-MT-MCP-) cache: 8192 KB
           clock speeds: max: 3193 MHz 1: 1624 MHz 2: 1657 MHz 3: 1606 MHz
           4: 1680 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GK107 [GeForce GT 640 OEM]
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.6 )
           drivers: nvidia (unloaded: modesetting,fbdev,vesa,nouveau)
           Resolution: 1920x1080@60.00hz
           OpenGL: renderer: GeForce GT 640/PCIe/SSE2 version: 4.6.0 NVIDIA 390.77
Audio:     Card-1 NVIDIA GK107 HDMI Audio Controller driver: snd_hda_intel
           Card-2 Intel 82801JI (ICH10 Family) HD Audio Controller
           driver: snd_hda_intel
           Card-3 Logitech Webcam C170 driver: USB Audio
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.15.0-38-generic
Network:   Card: Broadcom Limited NetXtreme BCM5764M Gigabit Ethernet PCIe
           driver: tg3
           IF: enp1s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 2060.4GB (2.2% used)
           ID-1: /dev/sda model: SPCC_Solid_State size: 60.0GB
           ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD20EFRX size: 2000.4GB
Partition: ID-1: / size: 20G used: 6.4G (35%) fs: ext4 dev: /dev/sda3
           ID-2: /home size: 1.8T used: 29G (2%) fs: ext4 dev: /dev/sdb2
           ID-3: swap-1 size: 8.10GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sdb1
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 41.0C mobo: N/A gpu: 71C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 220 Uptime: 9:27 Memory: 1328.6/9974.5MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.3.56

15
Software & Applications / Re: Synapse
« on: October 23, 2018, 10:36:33 am »
great answer zebedeeboss  8), didn't know if you press the down arrow - it will list the browser :o
problem solved

Pages: [1] 2 3 ... 5