Choose style:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - amlc

Pages: [1]
1
Networking / WiFi suddenly stopped working (SOLVED)
« on: July 24, 2018, 08:52:58 am »
Hello! I've been experiencing some problems with my WiFI since yesterday. I've already reseted my router and rebooted my PC. If I boot to a Live PeppermintOS USB, WiFi works pretty well.

Here are some outputs from commands you might find useful:
Code: [Select]
lspci | grep Network → 12:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4313 802.11bgn Wireless Network Adapter (rev 01)


ifconfig
enp0s29u1u2 Link encap:Ethernet  direcciónHW 52:e0:04:04:81:21 
          Direc. inet:192.168.42.118  Difus.:192.168.42.255  Másc:255.255.255.0
          Dirección inet6: fe80::52da:aa8c:84ac:6afa/64 Alcance:Enlace
          ACTIVO DIFUSIÓN FUNCIONANDO MULTICAST  MTU:1500  Métrica:1
          Paquetes RX:28473 errores:1 perdidos:0 overruns:0 frame:1
          Paquetes TX:23557 errores:0 perdidos:0 overruns:0 carrier:0
          colisiones:0 long.colaTX:1000
          Bytes RX:25188987 (25.1 MB)  TX bytes:4512250 (4.5 MB)

enp19s0   Link encap:Ethernet  direcciónHW 78:2b:cb:ee:0e:cd 
          ACTIVO DIFUSIÓN MULTICAST  MTU:1500  Métrica:1
          Paquetes RX:0 errores:0 perdidos:0 overruns:0 frame:0
          Paquetes TX:0 errores:0 perdidos:0 overruns:0 carrier:0
          colisiones:0 long.colaTX:1000
          Bytes RX:0 (0.0 B)  TX bytes:0 (0.0 B)

lo        Link encap:Bucle local 
          Direc. inet:127.0.0.1  Másc:255.0.0.0
          Dirección inet6: ::1/128 Alcance:Anfitrión
          ACTIVO BUCLE FUNCIONANDO  MTU:65536  Métrica:1
          Paquetes RX:6477 errores:0 perdidos:0 overruns:0 frame:0
          Paquetes TX:6477 errores:0 perdidos:0 overruns:0 carrier:0
          colisiones:0 long.colaTX:1000
          Bytes RX:464247 (464.2 KB)  TX bytes:464247 (464.2 KB)

linux-firmware is installed, my kernel is 4.15.0-29-generic

I remember my Wireless interface was wlp18s0, but now it's gone.

Thanks for your help  ;)

2
New Users / Unusual CPU load
« on: May 27, 2018, 09:56:37 pm »
Hi! I've installed Peppermit 8 a few weeks ago, and I'm very happy. But i've been experiencing a little problem in recent days. My CPU load is unusually high (~60-100%). When I installed Peppermint, I could open up to 10 tabs on my browser, maybe two of them were Youtube, and the others were simple webs. I had ~50% CPU load average, in the most heavy use maybe 60%. But now I get more than 60% with just two tabs open on Firefox, and videos glitches sometimes. I'll be grateful  if one of you guys help me  :(

Pages: [1]