Choose style:

Author Topic: Running on my old PC  (Read 297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dyl

  • nOOb
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
  • Peppermint Virgin
    • View Profile
    • My Website
  • Peppermint version(s): 10
Running on my old PC
« on: November 15, 2019, 07:26:50 pm »
System:    Host: peppermint Kernel: 5.0.0-36-generic x86_64 bits: 64 Desktop: N/A
           Distro: Peppermint Ten
Machine:   Device: desktop System: Gigabyte product: N/A serial: N/A
           Mobo: Gigabyte model: F2A68HM-D3H v: x.x serial: N/A
           UEFI: American Megatrends v: F2 date: 12/24/2015
CPU:       Quad core AMD Athlon X4 860K (-MCP-) cache: 8192 KB
           clock speeds: max: 4200 MHz 1: 2297 MHz 2: 2684 MHz 3: 2511 MHz
           4: 2404 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GK104 [GeForce GTX 760]
           Display Server: x11 (X.Org 1.20.4 )
           drivers: nvidia (unloaded: modesetting,fbdev,vesa,nouveau)
           Resolution: 1920x1080@60.00hz
           OpenGL: renderer: GeForce GTX 760/PCIe/SSE2 version: 4.6.0 NVIDIA 440.26
Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller
           driver: snd_hda_intel
           Card-2 NVIDIA GK104 HDMI Audio Controller driver: snd_hda_intel
           Card-3 Corsair driver: USB Audio
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k5.0.0-36-generic
Network:   Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCIE Gigabit Ethernet Controller
           driver: r8169
           IF: enp2s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 1440.3GB (11.2% used)
           ID-1: /dev/sda model: SanDisk_SSD_PLUS size: 120.0GB
           ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD3200AAJS size: 320.1GB
           ID-3: /dev/sdc model: WDC_WD10EZEX size: 1000.2GB
Partition: ID-1: / size: 110G used: 15G (15%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 23.2C mobo: N/A gpu: 60C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 210 Uptime: 1:32 Memory: 1907.1/11944.5MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.3.56
Main PC -  i9-9900K - 32Gb RAM - NVIDIA RTX 2080
Lenovo Ideapad  - i7-7500U @ 2.70GHz -12Gb RAM - Nvidia GTX 940MX  - 15.6" HD 1920x1080

Offline PCNetSpec

  • Administrator
  • Hero
  • *****
  • Posts: 26290
  • Karma: 2855
  • "-rw-rw-rw-" .. The Number Of The Beast
    • View Profile
    • PCNetSpec
  • Peppermint version(s): Peppermint 10
Re: Running on my old PC
« Reply #1 on: November 15, 2019, 08:18:35 pm »
Welcome to the forum Dyl :)
WARNING: You are logged into reality as 'root' .. logging in as 'insane' is the only safe option.

Team Peppermint
PCNetSpec

Offline Johan

  • Member
  • ***
  • Posts: 118
  • Karma: 13
  • New Forum User
    • View Profile
  • Peppermint version(s): Peppermint 10
Re: Running on my old PC
« Reply #2 on: November 16, 2019, 09:29:01 am »
I second that  8)
Once Peppermint, always Peppermint.

Offline PCNetSpec

  • Administrator
  • Hero
  • *****
  • Posts: 26290
  • Karma: 2855
  • "-rw-rw-rw-" .. The Number Of The Beast
    • View Profile
    • PCNetSpec
  • Peppermint version(s): Peppermint 10
Re: Running on my old PC
« Reply #3 on: November 16, 2019, 09:40:13 am »
Me too .. oh wait .. <facepalm>
WARNING: You are logged into reality as 'root' .. logging in as 'insane' is the only safe option.

Team Peppermint
PCNetSpec