Choose style:

Author Topic: inxi -F System Information  (Read 3810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AndyInMokum

  • Global Moderator
  • Hero
  • *****
  • Posts: 4808
  • Karma: 1011
  • "Keep on Rockin' in the Free World"
    • View Profile
  • Peppermint version(s): PM 9 & PM 8 Respin-2 (64-bit)
inxi -F System Information
« on: March 26, 2014, 06:02:02 am »
Fujitsu Siemens AMILO Li3710 64-bit
Click spoiler to view:
Spoiler (click here to view / hide)
andy@andy-AMILO-Li3710 ~ $ inxi -F
System:    Host: andy-AMILO-Li3710 Kernel: 3.16.0-71-generic x86_64 (64 bit) Desktop: N/A Distro: Peppermint Six
Machine:   System: FUJITSU SIEMENS product: AMILO Li3710 version: 10600987639
           Mobo: FUJITSU SIEMENS model: EF7 version: Rev 1.0 Bios: Phoenix version: 1.09 date: 03/27/2009
CPU:       Dual core Intel Pentium Dual CPU T3400 (-MCP-) cache: 1024 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 ssse3)
           Clock Speeds: 1: 1000.00 MHz 2: 1000.00 MHz
Graphics:  Card: Intel Mobile 4 Series Integrated Graphics Controller
           X.Org: 1.16.0 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1366x768@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Mobile Intel GM45 Express GLX Version: 2.1 Mesa 10.3.2
Audio:     Card: Intel 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller driver: snd_hda_intel Sound: ALSA ver: k3.16.0-71-generic
Network:   Card-1: Qualcomm Atheros AR242x / AR542x Wireless Network Adapter (PCI-Express) driver: ath5k
           IF: wlan0 state: up mac: 00:22:5f:12:b6:40
           Card-2: Realtek RTL8101/2/6E PCI Express Fast/Gigabit Ethernet controller driver: r8169
           IF: eth0 state: down mac: 00:23:8b:63:4d:2e
Drives:    HDD Total Size: 750.2GB (38.2% used) 1: id: /dev/sda model: WDC_WD7500BPVX size: 750.2GB
Partition: ID: / size: 20G used: 7.2G (39%) fs: ext4 ID: /boot size: 379M used: 75M (21%) fs: ext4
           ID: /home size: 20G used: 8.0G (44%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 8.59GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
RAID:      No RAID devices detected - /proc/mdstat and md_mod kernel raid module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 43.0C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 283 Uptime: 9:12 Memory: 1174.0/3792.1MB Client: Shell (bash) inxi: 1.9.17
andy@andy-AMILO-Li3710 ~ $
[close]

Dell e6410 intel Core i5-m560 Turbo Boost 64-bit
Click Spoiler to view:
Spoiler (click here to view / hide)
andy@andy-Latitude-E6410 ~ $ inxi -F
System:    Host: andy-Latitude-E6410 Kernel: 3.16.0-60-generic x86_64 (64 bit) Desktop: N/A Distro: Peppermint Six
Machine:   System: Dell product: Latitude E6410 version: 0001
           Mobo: Dell model: 0667CC version: A03 Bios: Dell version: A07 date: 02/15/2011
CPU:       Dual core Intel Core i5 CPU M 560 (-HT-MCP-) cache: 3072 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx)
           Clock Speeds: 1: 1199.00 MHz 2: 1199.00 MHz 3: 1199.00 MHz 4: 1333.00 MHz
Graphics:  Card: Intel Core Processor Integrated Graphics Controller
           X.Org: 1.16.0 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1280x800@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel Ironlake Mobile GLX Version: 2.1 Mesa 10.3.2
Audio:     Card: Intel 5 Series/3400 Series High Definition Audio driver: snd_hda_intel Sound: ALSA ver: k3.16.0-60-generic
Network:   Card-1: Intel Centrino Advanced-N 6200 driver: iwlwifi
           IF: wlan0 state: up mac: 18:3d:a2:67:d6:f0
           Card-2: Intel 82577LM Gigabit Network Connection driver: e1000e
           IF: eth0 state: down mac: 5c:26:0a:5b:95:ef
Drives:    HDD Total Size: 1120.2GB (5.7% used) 1: id: /dev/sda model: KINGSTON_SV300S3 size: 120.0GB
           2: id: /dev/sdb model: WDC_WD10JPVX size: 1000.2GB
Partition: ID: / size: 20G used: 6.0G (32%) fs: ext4 ID: /home size: 14G used: 2.7G (20%) fs: ext4
           ID: swap-1 size: 8.59GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
RAID:      No RAID devices detected - /proc/mdstat and md_mod kernel raid module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 59.0C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 223 Uptime: 1:25 Memory: 1232.2/3814.8MB Client: Shell (bash) inxi: 1.9.17
andy@andy-Latitude-E6410 ~ $
[close]

HP EliteBook 8470p Core i5-3320M 64-bit
Click Spoiler to view:
Spoiler (click here to view / hide)
andy@PM9-HP-EliteBook-8470p ~ $ inxi -Fz
System:    Host: PM9-HP-EliteBook-8470p Kernel: 4.15.0-30-generic x86_64 bits: 64
           Desktop: N/A Distro: Peppermint Nine
Machine:   Device: laptop System: Hewlett-Packard product: HP EliteBook 8470p v: A1029D1102 serial: N/A
           Mobo: Hewlett-Packard model: 179B v: KBC Version 42.1A serial: N/A
           BIOS: Hewlett-Packard v: 68ICF Ver. F.04 date: 06/12/2012
Battery    BAT0: charge: 51.1 Wh 98.7% condition: 51.7/51.7 Wh (100%)
CPU:       Dual core Intel Core i5-3320M (-MT-MCP-) cache: 3072 KB
           clock speeds: max: 3300 MHz 1: 1235 MHz 2: 1410 MHz 3: 1234 MHz
           4: 1360 MHz
Graphics:  Card: Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.6 )
           drivers: modesetting (unloaded: fbdev,vesa)
           Resolution: 1366x768@60.00hz
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel Ivybridge Mobile
           version: 4.2 Mesa 18.0.5
Audio:     Card Intel 7 Series/C216 Family High Def. Audio Controller
           driver: snd_hda_intel
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.15.0-30-generic
Network:   Card-1: Intel 82579LM Gigabit Network Connection driver: e1000e
           IF: enp0s25 state: down mac: <filter>
           Card-2: Intel Centrino Advanced-N 6205 [Taylor Peak] driver: iwlwifi
           IF: wlo1 state: up mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 1240.3GB (10.7% used)
           ID-1: /dev/mmcblk0 model: N/A size: 31.3GB
           ID-2: /dev/sda model: SanDisk_Ultra_II size: 240.1GB
           ID-3: /dev/sdb model: ST1000LX015 size: 1000.2GB
Partition: ID-1: / size: 12G used: 7.7G (69%) fs: ext4 dev: /dev/sda7
           ID-2: /home size: 30G used: 5.3G (19%) fs: ext4 dev: /dev/sda5
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 51.0C mobo: 0.0C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 222 Uptime: 8:21 Memory: 1559.3/7842.5MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.3.56
andy@PM9-HP-EliteBook-8470p ~ $
[close]




« Last Edit: August 10, 2018, 01:59:15 am by AndyInMokum, Reason: Adding information »
Backup! Backup! Backup! If you're missing any of these -  you ain't Backed Up!
For my system info please L/click HERE.