Choose style:

Author Topic: Canon Pixma MX410 [SOLVED]  (Read 133 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spence

  • Trusted User
  • Member
  • *****
  • Posts: 836
  • Karma: 83
  • peppermint user since 2010
    • View Profile
  • Peppermint version(s): Peppermint 8, 64bit
Canon Pixma MX410 [SOLVED]
« on: August 10, 2017, 06:40:36 pm »
Yippee... thanks to a previous thread https://forum.peppermintos.com/index.php/topic,5381.msg53928.html#msg53928 I was able to modify PCNetSpec's commands just a wee bit to get my WiFi enabled Canon MX410 connected and running... now to test the scanner ;)
spence
Peppermint 8 on my Antec Aria
QuadCore Intel i7-7700 rebuild


Do not despair, grasshopper...
    with patience all will be revealed...
       Through pain, enlightenment will come.

Online PCNetSpec

  • Administrator
  • Hero
  • *****
  • Posts: 17341
  • Karma: 2080
  • "-rw-rw-rw-" .. The Number Of The Beast
    • View Profile
    • PCNetSpec
  • Peppermint version(s): Peppermint 8 (64bit)
Re: Canon Pixma MX410 [SOLVED]
« Reply #1 on: August 10, 2017, 06:52:08 pm »
Nice one :)
WARNING: You are logged into reality as 'root' .. logging in as 'insane' is the only safe option.

Team Peppermint
PCNetSpec

Offline spence

  • Trusted User
  • Member
  • *****
  • Posts: 836
  • Karma: 83
  • peppermint user since 2010
    • View Profile
  • Peppermint version(s): Peppermint 8, 64bit
Re: Canon Pixma MX410 [SOLVED]
« Reply #2 on: August 12, 2017, 07:22:35 pm »
Scanner works just fine too.... yippie 8)
spence
Peppermint 8 on my Antec Aria
QuadCore Intel i7-7700 rebuild


Do not despair, grasshopper...
    with patience all will be revealed...
       Through pain, enlightenment will come.